Här är ett nyinkör som jag är väldigt nöjd...

sp_a0006 (MMS)

Här är ett nyinkör som jag är väldigt nöjd med. Har velat ha en sån länge. Å nu har ja min ängel i betong! Mycket nöjd!


Stina var här idag. Mycket trevligt. Inte ...

spm_a0574 (MMS)

Stina var här idag. Mycket trevligt. Inte så ofta man träffas längre. Barnen tyckte de var jätte kul. Hon var här hela dagen. Vid 3 åkte vi till minizoo och mötte ellen och klara och barnen. Och vi mötte även regnet. Vi kollade på lite djur men sen sökte vi skydd och fikade lite. Och trodde att regnet skulle gå över men nä det gjorde de inte vill ja lova. Men mysigt hade vi. Sen när vi tat oss ut till bilarna så fick småpojkarna syn på en väldigt fin vattenpöl. Oj va blöta dom blev. Och Vilgot hade inga stövlar på sig:-) det var en trevlig dag trots ösregn! Pöss på er nu ska ja sova.


I måndags var vi hemma hos hannes föräldra...

spm_a0566 (MMS)

I måndags var vi hemma hos hannes föräldrar och åt mat. Och kollade på de 4dagar gamla kattungarna som sigrid hade fått. Åhh så söta dom vad! Nu ska jag bara försöka få hannes å förstå att en av dom behöver nog få flytta till oss:-) vi får la se hur de går. Men det är ju 11 veckor kvar typ innan dom ska flytta från mamma så.


Här ser ni min fiskelycka från viken. Oj v...

spm_a0560 (MMS)

Här ser ni min fiskelycka från viken. Oj vilken fångst. Men min var stört. Hannes och Thelma fick också varsinn. Stolta var vi iallafall:-)


Onsdag förra veckan var vi vid viken. Hann...

spm_a0559 (MMS)

Onsdag förra veckan var vi vid viken. Hannes föräldrar bygger stuga där. Barnen och hannes var ute med farfar i pytte båten och la ut burar för att få kräftor. Såg väldigt roligt ut med 2 så stora människor i den lilla båten.


Tisdagen tillbringade vi på boråsdjurpark ...

spm_a0553 (MMS)

Tisdagen tillbringade vi på boråsdjurpark tillsammans med Petter och Filippa. Var jätte trevlig både för oss vuxna och barnen. Vissa var intresserade av djuren och vissa var intresserade av fyrhjulingar och bilar:-) typ Vilgot:-)


RSS 2.0