Det händer inte.....

Inte i hjo... inte dig .Vi har inte umgåst på många år nu. men när vi gjorde det så var det väldigt intensivt. Har haft väldigt mycke kul ihop. Vi pratar när vi träffas.. Å nu finns du inte längre.

Fattar inget. Helt jälva sjukt. Hur kan man ta en annan människas liv. Det gör man inte.... de får man inte. Fan.
RIP vännen.

Tänker på din familj å din dotter. Tror att du vakar över henne.

Sörjer dig. Ha de bra i himelen för det är där du är , det tror ja.. måste tro de.!





Det är vi!

Igår kväll ..
Kändes som vi förstod varann... Kändes som du förstod va ja behövde. Kändes som ja kunde öppna mig för dig.
Tack min älskling!
När ja såg in i dina ögon så sög ja din lust å din kärlek till mig. Blev helt varm. Du betyder så mycke allt för mig.
Det är svårt å uppskatta det man har.
Blir bättre på de!
Du och jag älskling. Vi behöver varann. Vi måste försöka att uppskatta varann å få tid för att se in i varandras ögon å se kärleken.
Du finns för mig. Tack för de min kära.



Fick denna dikten av min kära Johannes härom natten. Han kan skriva han.

Varje gång jag ser in i dina ögon möts jag av en känsla likt en sommaräng. brisen över det långa gräset som smeker mot min kind , de gröna kullarna som går i harmoni med den ljusblåa himmelen.
På en kulle står du, håret fläktar i sommarbrisen. Vi möts där på en kulle och tummlar runt i gräset.
Där finns bara vi, tillsammans utforskar vi varandra och utmattade vilar vi i varandras famnar.


Tack min älskade Johannes! Tack!

4år som Förlovad.

Torsdagen den 24/7 hade vi varti förlovade i 4år.. Tänk att de är så länge sen vi stod där på gräsplanen i mörkret mä ljuset å ringarna och de mosserande vinet.
Och sen gå tillbaka till de andra å de va så förvånade:-) tihi. skoj kväll var det.

Så mellan onsdag å torsdag hade vi barnvakt åt thelma. Hon var hos farmor å farfar .

Så när dom hade hämtat lilltjejen så satte vi igång å städa direkt. Lite konstigt kanske när man blir barnledig men det är skönt å ha lite fint runt sig. Och när inte Thelma är hemma så får det vara fint lite längre än en kvart:)

Å sen gjorde vi oss lite snygga:-) å sedan trog vi iväg t skövde. Vi åt på thaihouse. Mumisgt:-) sen gick vi en sväng på stan och kollade på folk å så innan vi gick iväg å hyrde oss en film.
Åkte sen och köpte lite godis å sen bar de hemåt. Satt å kollade filmen å sen gick vi typ å la oss.

Sov länge!! skönt att vilgot bara äter å sen somnar om!! Guld!
Sen när vi legar å göttat oss i sängen så masade vi oss upp å sen gick hannes ut å klippte gräset å ja fortsatte att slappa.
Sen när hannes klippt klart å sånt så åkte vi t skövde å åt på kryddan. Jätte gott. Sen åkte vi t coop å handlade lite. Hittade lite kläder t barnen.. på rea.
Sen åkte vi t skogen (hannes föräldrar) å hämtade vår lilla tjej. Hon hade däckat i soffan vilket inte var jätte bra så vi fick väcka henne . å hon var jätte sur å lessen en stund men sen gick de över.
Hon hade röjt runt rätt bra där ute i skogen.Hade inte sovit jätte bra men men. å inte velat ha välling men annars hade no allt gått bra.  Hade fått en fästing såg vi.. som tur va så satt den inte så hårt.
Vi fikade lite där å sen brummade vi hemåt!

Direkt i säng för Thelma när vi kom hem efter att hannes tvättat av henne för oj va skitig hon var:) blir så när man leker!

dessa dagarna var mycket bra. Kändes som de hjälpte!
puss

Ja jag vet jag är världens sämsta bloggare:-)

Ja nu sitter ja här å ska försöka få till nått å skiva... tror du inte att då vaknar Thelma å ska komma upp till mig.. å Vilgot vill inte komma t ro å somna. suck.

Idag har vi varit i badat. Thelma tyckte de va så skoj.. badade jätte länge. hon flöt omkring i sin badring.Den var jätte bra!
Vi var vid mullsjön. Var väldigt lite vatten i sjön men de va varmt å skönt! får la se om de kanske blir lite bad imorgon mä. Vi ska t Tobbe å Frida på kvällen..Spana in deras nya hus.
Nä ja måste la ta tag i de här nu.. hannes ligger ju å sover.. han ska ju jobba imöra.. å nu väcker la vilgot honom snart.. suck ska försöka skriva mer sen om ja hinner!

En klapp på axeln!!!

Fick denna underbara text i ett mail från Libero. Tyckte den var så bra så ja är tvungen å sätta in den här.
En hyllning lr va man ska säga till oss nyblivna mammor!
En klapp på axeln!

Vad sägs om att fira dig själv och din kropp? Ställ dig framför spegeln och säg till dig själv: "Så här ser jag ut just nu". Skäm bort dig själv med en present – det har du verkligen förtjänat. Köp en vacker klänning eller ett par snygga byxor som sitter helt perfekt, oavsett vilken storlek du har just nu. Du förtjänar att ta hand om dig och ge dig själv en klapp på axeln. En graviditet och en förlossning är enorma händelser för kroppen och du har all anledning att vara stolt. Bantning är det absolut sista du ska tänka på just nu.



Kom ihåg de.. Va inte så jälva fixerade vid vikten.. de har du hela livet att vara ändå.. Men den första tiden med ditt barn kan inte inte få uppleva igen så ta vara på den och du hinner gå ner i vikt senare. Va stolt över dig själv. Fast du har en mage som inte är så snygg för tillfället lr kanske väger för mycke men tat lungt. Var lycklig att du har din underbara bebis. och det är faktiskt just därför du har den där lite hängiga magen.. för att du har ju för fan fått barn!!!:-)

dagarna som gott...

Söndag 29/6: Jag å hannes fick lite barnvakt åt thelma på eftermiddagen/kvällen. Vi var och åt på Thaihouse i skövde. Mycke mysigt ,skönt och gott.
Sen åkte vi t skogen för å hämta Thelma å iza för dom var hos farmor å farfar. Å en efter en stund så kom coco. Å iza å hon rök ihop å jag fick tag i Iza å hannes skulle försöka få bort coco ... då högg hon honom i armen.Det var liksom inte för å vända sig om å varna liksom utan hon gjorde de medvetet.. för hon släppte ju inte direkt utan drog i armen på honom. Å sen när karin sa t henne att gå hem så högg hon ju mot henne också,. så den hunden är verkligen inte å lita på. Tänk om de hade varit thelma liskom.. fy fan.
Lite otäckt att hon går okopplad där ute i skogen å iza är ju där ute ibland. Ja hoppas dom fattar att hon måste ha en kopplad nu. Kan ju hända vad skit som hellst. det är ju inte första gången heller.
Men de gick bra mä hannes iallfall men de ä ju otäckt ändå.


Måndagen 30/6:
Vi fick ännu mer avlastning.. sååå underbart.
Thelma var hos min syster å hennes familj.Hon blev hämtad på morgonen . Så hon lekte mä barnen hela dan å hade så roligt så roligt.
Och ja å hannes sov länge å sen åkte vi t skövde å gick på rusta å öb å bara va,. å tog de lungt å slapp höra gnäll å sånt:-)  Sen åkte vi å hämta vår lilla tjej. Å de gick ingen nödpå henne men hon var glad att se oss:-)
Det är skönt å va thelma ledig ibland men man saknar henne ändå. Pussunge!


1/7
Var vi å hälsa på hos Eve å lilla Oliwer som inte är så liten längre.. börjar bli en redig kar:-)
Hannes å thelma å iza åkte hem efter en stund så ja å eve å våra småttingar fick vara själva:-)
Vi gick en sväng å bara hade de göttt å pratade . Mycker trevligt å träffa evepevve:-) hehe.

Hannes fick köra lite på daniels fyrhjuling innan han hämtade oss hos eve. oj va nöjd han var.

Senare på kvällen så fick vi veta att Maria och Peter hade fått en liten Julia. Grattis Grattis!

Onsdagen:
Flöt förbi ... jätte varmt. Gjorde inte nått..

Idag torsdag:
Förmiddagen gjorde vi inget.
Sen fixade jag ihop lite mumsig sallad. riktigt mumsig som vi tog med oss och åkte till mullsjön och badade och mös. Träffade min kusin å hennes 2 barn och sen kom min mamma å badade lite också. Thelma badade som en liten toka med mig å mormor. Tyckte de va jätte kul. Var lite otäckt när hon fick en kallsup men sen så var allt bra igen. Å hon ä ja badade en lång stund. Hon vill då visste inte gå upp fast hon fröt så hon skaka. Så ja fick muta henne med att hon skulle få kaka när vi kom upp å då fick hon fart.
Det var skönt å bada iallfall.. första gången för mig i år.
När vi kom hem så klippte hannes gräset å ja försökte få städat lite.. systeryster kommer imorgon. Så Thelma kommer få leka med sina kusiner å de ska la kolla in sin lilla nya kusin:-) dom har inte sett Vilgot än..

Thelma hällde vatten i min säng förut. åhhh va arg ja blev på henne.. suckar. ja hoppas det har torkat tills ja ska gå lägga mig.

De var dagarna som gått de. Imorgon kommer systersyster mä familj. hoppas på en trevlig dag. Vi ska t bvc också på vägning mä Vilgot och hoppsd på att få en pensling mä sånt dör blå/lila medel i munnen på honom för torsken. Så den skiten kan gå över snart.!

RSS 2.0