Vill inte ha det såhär längre. Vill inte s...

tjock+katt (MMS)

Vill inte ha det såhär längre. Vill inte se ut såhär. Förut har ja kunnat känna mig fin i vissa kläder å när ja gör mig iordning men inte längre. Inget passar, inget gör mig fin längre. Känner mig vilsen. Ska det vara så jävla svårt att ta tag i sitt liv. Jag vill men motivationen har jag inte. Men nu när båda barnen går på dagis hoppas jag att jag skall kunna få tillbaka lite av glöden. Lite av sara. Få tid att tänka på mig nån gång. Känner mig borttappad av mig själv. Varför ska de va så svårt!? Hur gör man?


Vilgot tyckte att löksåsen var toppen god....

sp_a0105 (MMS)

Vilgot tyckte att löksåsen var toppen god. Vi andra åt fläsk och potatis till också:-)


Är i hjo och partar lite. Mycket trevligt....

sp_a0093 (MMS)

Är i hjo och partar lite. Mycket trevligt. Kul och träffa lite hjomänniskor:-) underbara vänner. Puss på dom.


Är hos hannes föräldrar och hälsar på lite...

sp_a0073 (MMS)

Är hos hannes föräldrar och hälsar på lite. Och jag fick 2 katter på halsen. Bokstavligen:-) behöver ju inte frysa om halsen iallafall. Skulle kunna ta med dom hem direkt om ja fick:-) dom är så söta!


Då har man gjort typ 40 sittups såhär mitt...

tr-nar1 (MMS)

Då har man gjort typ 40 sittups såhär mitt i natten plus lite ryggträningar. Skit nöjd med mig själv. Måste ta tag i livet. Känner mig inte fin i nått längre. Nä nu ska jag försöka sova lite. Natti.


Man blir trött av att vara på dop!:-) tack...

sp_a0047 (MMS)

Man blir trött av att vara på dop!:-) tack eve och anton för ett jättefint dop. Swea var så söt så.


Jag och sandra drog nu ikväll in till sköv...

sp_a0045 (MMS)

Jag och sandra drog nu ikväll in till skövde. Mest för att få komma hemifrån å bara vara. Vi åt lite i strosade runt. Sen gick vi på bio vi såg i rymden finns det inga känslor. Var en bra film. En fin film tycker jag. Så nu sitter vi på bussen hem. Bilden på sandra är mycket underbar. Ser ut som hon opererat både de ena å de andra. Tack för ikväll tjejen!


Jag och hannes har myskväll. Igår var jag ...

sp_a0025 (MMS)

Jag och hannes har myskväll. Igår var jag på tjejfest hos eve. Det var grymt kul. De andra drog vidare till olstorp men jag drog hem. Men mycket trevligt var de. Tack tjejer för en toppen kväll!


RSS 2.0