Julen

Jaha nu bestämde ja mig för att skriva, första gången på jätte jätte länge.
Vet inte om nån kommer läsa men jag skriver ändå nån kanske upptäcker detta lilla inlägg:)

Aka hur som hellst. Idag är det juldagen , dagen efter mannen med de stora skägget kommit. Ja julafton va är de nu för tiden. Stress mest känner ja. När man var liten såg man ju fram emot de såå mycke och det gör jag nu också varje år men blir på nått sätt besviken varje år nu mera. För jag preppar och stressar så jag på nått sätt aldrig hinner njuta , när ja väl hinner de så är julafton över liksom och man sitter hemma med ett nytt berg av grejer som ska hitta sin plats. Jag älskar att få paket å så det är inte de . Men innan julafton kommer så är de sååå mycke som ska fixas men ändå hinner man inte med de man tänk utan står där lite halv nöjd på dopparedagen trotts att man slitit häcken av sig för att hinna .
Och sen poff är dagen över. Så är de jämt med saker ja sett fram emot å sen när dagen väl kommit så blir de liksom lite som om ja inte är med om dagen å sen så är allt över innan de börjat liksom . Låter skumt men vet inte hur man ska förklara.
Sen är de så att min familj har liksom bara traditioner på själva julafton så resten av dagarna så blir de liksom tråkigt för då är de inget som är planerat å då blir de liksom som en vanlig dag. Oftast rätt sega dagar. Så jag får väl försöka att skaffa några såna traditioner på nått sätt.

Fy när man läser detta inlägg så skulle man kunna tro att ja inte alls gillar julen men de gör jag faktiskt . Det är mysigt att se glädjen och förväntan i ens barns ögon när julen kommer . Så det är inte helt hopplöst som de lät som i resten av texten:)
Vill önska er alla (lr dom som läser vilka kanske inte är nån men ja skriver ändå ) en god fortsättning !

Over and out för denna gång .


RSS 2.0