4 år tidigare.


Här är Thelma inte gammal typ nån timma. Lilla gumman. Tänk att du nu är 4år.

Idag blev min lilla tjej hela 4år. Det är ...

spm_a0641 (MMS)

Idag blev min lilla tjej hela 4år. Det är helt sjukt att hon redan är 4 år. 4 underbara år har vi känt varandra. Lr jag kände henne redan innan hon kom ut. Hon är en del av mig och en del av hannes. Tänk att vi kunde skapa nått så himla fint. 4 år sen som hon låg på mitt bröst helt nyfödd. Underbara unge. Älskar dig så mycke. Tack för att du kom till oss. Nu ligger du å sover. Massa fina presenter har du fått. På bilden har Thelma på sig prinsessklänningen hon fick av oss. Vilken lycka de va:-).


Kanelbullens dag.

Ja idag är det exakt 4år sen som ja var beräknad att få mitt första barn. Men hon kom inte ut denna dag utan väntade lite. Tänk kan inte fatta att det var 4år sen ja gick hemma å ville inget annat än att åka å föda barn.
Men började få högre å högre blodtryck också. Så mådde inte toppen. Kroppen gjorde ont och huvudet värkte. orken fanns inte till nått.
Men oj va vi längtade. Och nu har de gått 4 år.

Älskade Thelma!    


    
Bilden är tagen ca5 dagar innan Thelma kom.
Tigerrandig, svullen och väldigt snygg. :-)


Har varit på Zumban och svettats. Väldigt ...

spm_a0637 (MMS)

Har varit på Zumban och svettats. Väldigt gött. Nu är det dax för kvällsmat. Detta blev de. Väldigt nöjd. Istället för 72 mackor ja brukar äta så blev det detta. En macka blev de men bättre än vanligt. :-) kram på er.


Vi har varit och fyndat på fabrik 19 som s...

sp_a0109 (MMS)

Vi har varit och fyndat på fabrik 19 som ska stänga igen. Köpte 2 saccosäckar för 150 kr styck. Barnen är mycket nöjda. :-)


RSS 2.0