helt sjukt.

Hallå där kött och blåbär.

Idag steg ja upp på vågen som vanligt på måndagar. Men idag fick ja en chock när ja kollade ner på siffrorna.
- 2,8 kilo på en vecka. Det är ju helt jävla sjukt. Snacka om att ja va nöjd.:-)
Sen åkte ja in t skövde på info möte på arbetsförmedlingen.
Efter det så drog ja till staden. Shopping av julklappar. Fick även en förtidig julklapp av hannes. Jag fick gå å förlänga mina naglar. så ja sitter här å har najsiga naglar. Lite svårt å skriva med dom:-)
Så nu är ja fin till jul och nyår. Men inte nog med naglarna så gick ja till kappahl, hade precentkort där så ja tänkte att nått roligt kunde ja la hitta t jul. Ja tog med mig lite kläder in för å prova. Inget var toppen bra.Men det hängde en klänning där inne när ja kom in i provhytten och den va i min storlek så ja provade den också. och jo den blev de. kände mig jätte smal å fin i den. satt jätte bra.
Så nu är ja verkligen najsig t jul och till de nya året.
Inte för att ja vet va ja ska göra på självaste nyårsafton men men. Får la va fin för mig själv om ja inte träffar några människor:-)

Men som sagt. 2,8 kilos nedgång. Det är helt sjukt. Så hoppas ja att de fortsätter.

Puss och natt.

Sitter här i köket och kollar på kaoset so...

Sitter här i köket och kollar på kaoset som råder här. Suck. Hur ska man orka ta tag i detta då? Vilgot har feber idag. Hoppas den ger sig snabbt. Vi borde baka pepparkakor och göra pepparkaks hus för de har ja lovat barnen. Men inte lätt å göra de själv med 2 barn så de får la vänta tills imorgon lr nått så hannes kan hjälpa till. Åhh va ja gnäller. Sorry.


2 hg, var det allt. Ja så känns de. En v...

2 hg, var det allt. Ja så känns de. En vecka till med knappt nån nedgång. Ja jag vet att ja ska va glad att jag inte gått upp. Men det är tufft när man verkligen försöker nu att ta tag i livet. Och hannes går ner typ 1kg i veckan. Vet inte va ja gör för fel. Blir så ledsen. Och jag tappar ju orken. Och blir bara ledsen och arg:-( Åhh vilket peppinlägg de blev. Not.


Då var första luciafirandet över. Vilgot v...

sp_a0143 (MMS)

Då var första luciafirandet över. Vilgot va så söt så. Såg ut som en stoppad korv med overall under tomtekläderna. Men va gör man inte när det är över 10minus. I eftermiddag ska vi till Thelmas dagis och kolla på vår lilla lucia. Nu ska jag sätta mig och dricka lite te och läsa tidningen och njuta av tystnaden nu när barnen är på dagis. Hat bra.


Befor and after . Väldigt mycke fräschare.

spm_a0698 (MMS)

Befor and after . Väldigt mycke fräschare.


Idag är det 7år sen. Och och johannes blev...

Idag är det 7år sen. Och och johannes blev ihop. Vi har varit ute å ätit lite. Det var mysigt. Nu ska jag faktiskt ta och sova redan såhär tidigt. Klockan är inte ens 9. Men jag har tyvärr en dag som denna. Så sjukt ont i ryggen och har varit iväg och jobbat idag. Och utan värktabletter. Så nu behöver jag vila , vila och åter vila. För ja kan knappt gå. Men iallafall. Idag är det 7år sen det blev vi. Det är sjukt va tiden går. Älskar dig hannes. Puss pusss


Jag har världens sötaste barn. Mina små gu...

Jag har världens sötaste barn. Mina små gullungar. Älskar er så högt så ni kan inte ana. Ni betyder allt för mig. Ni är mitt liv. Puss


Motivationen sviken mig. Känner att det är...

Motivationen sviken mig. Känner att det är bara skit. Det har blivit en del fel mat nu när ja jobbat. Har ju ätit de som barnen fått. Och äta måste ja ju för att orka jobba. Så ja kan lova att jag gått upp nästan allt ja gått ner:-( och i helgen jobbar hannes eftermiddag så jag är själv med barnen. Och allt jag kan tänka på är godis. :-( känns skit de här.


RSS 2.0