Lilly är skadad. Kom på förut idag att jag...

spm_a0442 (MMS)

Lilly är skadad. Kom på förut idag att jag inte sett henne på hela dagen. Så jag gick ner i källaren för å se om hon var där och då var de blod i trappen och nere där hon brukar ligga. Men ingen lilly syntes till. Men senare kom hon fram och då såg man direkt att hon inte mådde bra. Ser trött och hängig ut. Bara ligger. Vet inte vad som har hänt med henne. Men hon har ett sår på magen som blöder. Antingen har hon blivit påkörd igen lr så har hon fastnat nån stans lr åkt på stryk. Tycker så synd om henne. Hon mår verkligen inte bra. Iza tycker så synd om sin bästa kompis. Hon går ibland å slickar lite på henne. Dom är så söta. Hoppas hon är bättre imorgon. /en orolig matte.


Vilgot är ute och går lite med sin sköldpa...

spm_a0439 (MMS)

Vilgot är ute och går lite med sin sköldpadda. Fast enligt Thelma är det en snigel. Vi är ute å trottsar regnet.


Testing testing! Får se om detta går. Lite...

Testing testing! Får se om detta går. Lite spännande:-)


SMS-inlägg

spm_a0018 (MMS)


Bagg på näsan.

Ja jag har fått nått skit på min näsa. typ blandning mellan finne och exem lr nått. Kul å veta va. Jätte fult är de iallfall.
För övrigt är de väldigt härligt väder. Har varit de senaste dagarna. Njuter av att känna av att våren är här. Inte för att vi har några vårblommor. För de finns de inte en enda i denna trädgården.
 Jag får ta tag i de till hösten ,och plantera lite lökar så de blir lite trevligt till nästa vår.
Men iallafall jag och barnen och djuren njuter av den stora trädgården.
Barnen är jätte gärna ute å leker. Och Thelma har funnit en lekkompis i grannhuset. Hon tycker de är jätte kul å leka med honom. Så jätte roligt att de funkar. Fast han är flera år äldre.

Nä nu ska ja kanske gå å lägga mig. Lr så kanske ja degar här ett tag till!

Pösss


Emil.

Vill skänka en tanke till min systerson Emil. Som just nu ligger med migränanfall. 4anfallet på 3 dagar. Och såhär har de hållt på i månader. Jag tycker så enormt synd om honom. Är man 15år så ska man inte behöva ha sånt. Han tappar ju orken till livet i övrigt för att han har så många anfall. Gör så ont i mig å veta att han lider så. Han är liksom som en lillebror till mig.


Tänker på dig!!!


Allt och inget i min hjärna

Ja Jag levet å frodas:-) Har så dålig lust med bloggning. Om man kunde blogga direkt ur hjärnan så skulle de komma flera inlägg om dagen här. Men tyvärr går inte de. Funderar på om ja ska börja mobilblogga. Vet inte hur man gör men :-)

Hur som, här kommer lite om världen och de som rör sig i mitt huvud just nu.

Var ridning idag . Gick la sådär som vanligt. Känns som ridläraren börjar bli irriterad på mig för att ja är så kass. För ja får inte till gallopp. Suck. Känns som ja förstör för hela gruppen. Inte kul alls. Jag vill så gärna ju. Varför ska de va så svårt.
Men inte bara jag som hade oflyt idag. För en tjej i min ridgrupp ramlade av och vi fick tillkalla blingplongtaxi.


Vädret.. har ni sett de. Uderbart. Det är sol i hela min stad:-) Vi har varit ute jätte mycke på dagarna nu.
 Jätte skönt.
Men tyvärr så finns de typ inga vårblommor alls här i vår nya trädgård. Men det är la för att förra ägaren gick med mossrivarn varje år så. Aja de ska de bli ändrig på. Asså på blommorna. Lr de kommer de la bli på de där med mossrivingen också. Vem orkar de . Inte vi:-) Mossa är skönt under fötterna när man går barfota.

Sen nu till en sak som irrirerat mig länge men nu när ja läste tidningen färomdagen så blev ja ännu mer irriterad. SD - sverige demokraterna säger ja bara.Fy. Förstår inte hur man kan stå för vissa saker dom som står för. Och nu är det ett moskebygge på g i skövde. Och då har de blivit ett jävla liv på dom.
Låt dom få sin kyrka liksom. Blir så jävla trött.


Idag har Vilgot somnat i sin stora säng. De ni. Vi la honom först i sin spjälsäng. Men sen helt plötsligt så va han här nere igen. Så då gick ja upp med honom å läste bok å då frågade ja om han skulle sova i sin stora säng oh de klart han skulle men sen när ja skulle gå så ville han ju inte längre. Men ja gick ut och höll för dörren i 3 min kanske. och han var lite upprörd men man hörde att de mest var för att liksom. Sen gick han å la sig. Och nu sover han. Första gången.
Ni tycker säkert att de låter jätte hemskt att ja höll för dörren men ibland måste man för annars blir de sånt spring.för han var ju såå trött. Lr så är ja en hemsk mamma. Vem vet.

Sen har ja blivit lite duktig ja läser körkortteori varje kväll/natt när ja går å lägger mig. Är faktiskt lite stolt över mig själv. Aja jag har ju inte fått körkortet än men ändå.
Måste ju börja nån stans. Lr??

Så nu fick ni lite saker på pränt som rör sig i mitt huvud. Mycke text men hoppas ni orkat läsa ända hit!
Pöss och hej.


Komentera gärna!!:-)


RSS 2.0