I onsdags så var hela familjen och hälsade...

pjpeg&st= (MMS)

I onsdags så var hela familjen och hälsade på Petter och Filippa och rex. Det var väldigt väldigt trevligt. Fick hälsa på hästarna och kaninerna och sen grillade och sen kom kvällens högpungt iallafall om man frågar barnen. Dom fick åka fyrhjuling och åkgräsklippare . Ingen vågade åka med petter men till slut gjorde Thelma de. Och dom tyckte att det var skit kul. Så roligt och se dom. Sen tjöta vi mer skit och sen fick petter Thelma att tänka över att kanske sluta med napp. Och nu har hon faktiskt varit utan napp i 2 dagar. Stolt mamma är jag verkligen. Tack petter för den hjälpen. Petter och Thelma är bundisar nu. Och Vilgot var nog mer för filippa. Så sött. Tack vänner för en jätte trevlig kväll. Det är inte petters fyrhjuling på kortet kan jag tillägga.


Denna ringen har suttit på mitt finger nu ...

spm_a0542 (MMS)

Denna ringen har suttit på mitt finger nu i 6 år. Natten mellan 23 och 24 juli 2004 nått över midnatt så förlovade vi oss. På gräsmattan breve skogen hemma hos hannes föräldrar. Det var mörkt, vi hade med oss ett ljus och mousserande vin och ringarna. Där stod vi och var så lyckliga och kära. Och tänk att det har gått 6år sen den dagen. Underbara hannes jag älskar dig!


Igår var det fullt upp. Vi var på utflykt...

spm_a0515 (MMS)

Igår var det fullt upp. Vi var på utflykt med mina föräldrar och mina syskon med respektive och alla syskonbarn totalt 21stycken. :-) vi var först på bisonsafari,vilka djur säger ja bara. Det var kul att se. Sen åkte vi till en strand och båda och fika och grillade och hade jätte trevligt. Sen vid typ 5 så drog min lilla familj vidare till odensåter. Det var ju nämligen traktorrece. Och det får man ju inte missa. Speciellt inte när man har en traktorgalen son. Vi träffade våra vänner där. Och barnen var frälsta och speciellt när dom fick provsitta i traktorerna. Thelma och petter prövade alla prakar som fanns:-) hehe. Det var en jätte mysig dag. Vilgot och Oliwer var helt inne i recet:-) så söta var dom.


Visst är ni jätte avundsjuka på mig nya sn...

spm_a0512 (MMS)

Visst är ni jätte avundsjuka på mig nya snygga klocka. Jag är väldigt nöjd iallafall:-)jag fyndade lite på rean på lindex också. Det var ju ta 2 betala för 1. Och jag hade presentkort så jag betalade inte ett skit. Så jädra gött. Så det blev billigt å bra. Pöss nu ska ja sova. Kommentera gärna!:-)


Grattis på namnsdagen på mig!

spm_a0372 (MMS)

Grattis på namnsdagen på mig!


tävling.



"Jag tävlar om ett presentkort på Barnkalaset.se hos Diana - Var med och tävla du också! Välj mellan 39 olika kalasteman till barnkalas, tex, Star Wars 3D och Hannah Montana."


Tänk att få vinna detta . vore ju helt underbart. Vet en tjej som skulle tycka det vore så kul att få ha ett riktigt "barnkalas".


SMS-inlägg

spm_a0503 (MMS)


Känns mörkt. Hatar när det blir såhär. Hat...

263889611_fe9a08 (MMS)

Känns mörkt. Hatar när det blir såhär. Hatar att få den här ångesten. Den kommer på en sekund och känns som den ska kväva mig. Den sätter sig i halsen så ja knappt får luft. Och orsaken då? Ja det är väl mycke kanske. Mycke som ja vill men som ej är möjligt i min situation. Kan det inte bara bli bra. Kan jag få lyckas?.... Krampen i kroppen är hemsk när de blir såhär. Blir så trött. Nä nu är det väl nog från mig. Nu ska ja dra täcket över huvudet och hoppas på bättre tider.


Min lilla sommartjej. Hon är inte så liten...

spm_a0497 (MMS)

Min lilla sommartjej. Hon är inte så liten längre. Tiden går så fort. Älskade Thelma.


När Vilgot somnade förut passade Jag och T...

spm_a0489 (MMS)

När Vilgot somnade förut passade Jag och Thelma på att vara ute i solen. Men efter att ja solat en stund blev det väldigt varmt så vi la oss på en filt i skuggan. Å så somnade vi till båda två. Så det kan gå:-)


RSS 2.0