Jag är rätt bra faktiskt.:-)

Ja idag visade vågen -1,4. mycket nöjd faktiskt. Och sen ja starta så har ja tappat 3 cm i midjan. Har inte mätt förens nu och vi är inne på vecka 3.
Jag är mycket glad. Det händer nått liksom. Och jag tycker inte att det är skitjobbigt heller å hålla mig till GI.
Idag var jag,hannes och Iza ute och gick i 40 minuter på morgonen efter barnen var lämnade på dagis. Det var lite kyligt men ändå.
Jag måste komma igång med att rör mig lite mer bara. Nu börjar den här jädra förkylningen ge sig äntligen. Har börjat känna lukt och smak igen nu för första gången på typ 2 veckor lr nått. De va gött.

Jag har ett mål att ha gått ner 5 kg till hannes födelsedag 9januari. Hoppas att ja ska kunna de. Får la se hur de blir över jul och sånt men.

Nån som vet om de finns nått gi recept på typ lussekatter lr nått juligt?
Och ni som vet vilken chokladprosent ska de va i chokladen men ska äta? minns inte å ja hittar inte boken just nu. :-)

tack och hej leverpastej.


Vadå ta sig friheter:-) ligga på mattes ku...

spm_a0677 (MMS)

Vadå ta sig friheter:-) ligga på mattes kudde var tydligen jätte bra. Ligger här så sött ser nästan ut som hon gjorde när hon var bebis när hon ligger så ihopkrupen. Flytta sig hade hon inga planer på heller nu när ja skulle lägga mig. Nu ligger hon här och snarkar. Det har hon börjat med på gammle dar:-) men fin är du vår lilla limpa Iza:-)


Dagens våg visade inte vad ja ville. Men h...

Dagens våg visade inte vad ja ville. Men hade iallafall inte gått upp utan ner 0,3. Efter en helg med fest och fusk så får ja la va nöjd. Jätte kul fest var det:-) men iallafall nu jävlar. Jag sa till hannes ju i sommras att nästa år ska inte ja se ut såhär och det ska ja fan inte. Nästa sommar ska jag inte skämmas. Jag vill bli den där tjejen ja är huvudet men som nu är fångad i en fet kropp. Andra kan och det ska fan ja med kunna. Kan dom gå ner 75 kilo på biggest loser så kan jag också gå ner. Jag måste. Ja vill. Jag ska fan lyckas. På ett eller annat sätt. Nu ska jag sova. Har 2 pojkar här i sängen den store och den lille:-)


I lands problem.

ja jag sitter här å har ett väldigt problem.. lr kanske inte nått världsproblem men ändå.
Sitter här med hårfärg i håret.. ja gott folk jag är en utav dom som färgar håret hemma. hemska mig. Man ska tydligen inte göra de har ja hört de är såå mycke bättre att gå till frisör.. jo visst kanske de är det men hallå vem har råd. inte ja iallfall. för det kostar ju fasen as mycke. grattis till dom som har råd. det är synd att jag inte har nån i min närhet som är frisör. vore bra med nån svägerska som skulle va de så som vissa har:-) Men min svägerska är 16.. och är en datanörd som sina bröder och går datanördslinje.. illa. Får nog övertala henne att bli en liten frisörtjej. men hon skulle nog inte passa in där. jag har en viss förutfattad mening om dom som går frisör. det är oftast de små smala "perfekta" som går där. Men det finns undantag. ja känner såna också.Men ändå. jag är hemsk. Färgar håret hemma. sorry för andra.:-)
Men åter till det big promlemo. När man färgar håret.. Hur tänkte dom som tillverkade dessa jävla handskar?!
Dom är ju så jävla små. Dom passar bara till dom där "perfekta frisör tjejerna" *hemska mig igen* Men för mig som har lite större händer så är dom småååå. och tänk det finns faktiskt killar nu för tiden som också färgar håret. hur ska de gå? ska dom behöva ha icakassar på händerna.
Jag har ju en riktig karl med stora nävar .. oj va manlig han är.. hehe. Men han iallafall är så pass manlig att han färgar håret på mig ibland. Manligt?
Han får ju inte på sig dessa pigmehandskar. dom går ju bara sönder..
Men nu sitter ja här med den hemska hemmafärgen i håret och så får vi la se hur resultatet blir.


Ja ni märker ju vilka hemska problem ja har. Men va kul de va att få skriva om detta värdelösa problem. Blev säkert jätte svårläst men ja hade kul när ja skrev å de lät kul i huvudet på mig iallafall.

Vet att ja är kass på å skriva bra meningar och göra pungt och STOR bokstav.

Men pöss hej!!!


Har man inget å göra så får man la göra si...

sp_a0139 (MMS)

Har man inget å göra så får man la göra sig en ring i folie från chokladen vi mumsat:-)


Snö och GI

Ja det är vad livet har består av just nu.
Snö har det ju kommit så de räcker å blir över. Men nu är det påväg bort igen. känns rätt skönt. För det kändes så konstigt att de kom snö redan och att de kom på mycke bara poff.
Men barnen tycker ju att det är kul med snö. Jag och Thelma byggde en jätte snygg snögubbe häromdagen. så fin så.

Sen till GI ja jag och min kära sambo har börjat köra gi nu sen i måndags. Det har rullat på bara bra. ja har haft humörsvängningar som attans. troligen pga sockerabstinens. Men har klarat mig uten socker nu i snart en vecka. Men i helgen får la vi se. kanske blir lite choklad. Men iallfall ja sa ju att de rullat på bra. det har de mat messigt och så. Men nått som inte varit bra är min mage. Den verkar knappt klara av att jag kör gi kost. Jag har ju haft kallsten och kallan och ägg går inte riktigt ihop alla gånger. Och det är ganska mycke ägg i gi kost.
Tror det är gallan som jäklas med mig lr så är det att jag får sån hemsk magkatarr.
Har haft de förut. känns typ som om man har fått maginflensa lr nått. får ont i magen och de moler å moler, man mår illa som attans. skit jobbigt är de.Man mår skit och det går ju inte över skiten heller. Denna gången började de i tisdag på kvällen och håller fortfarande i sog lite smått och idag är det fredag.
Så vi får la se lite hur de blir med dieten. Jag har fått fuska lite med maten för att magen ska komma till rätta. har ätit lite mer finnkrisp än vad som säkert är tillåtet men man kan ju inte gå å må skit.

Nä ja har la klagat nog nu tror ja. :-)
Vi får se hur livet fortsätter.

pöss och hej.


RSS 2.0