En dag som ja längtar efter.

Idag fuskvägde jag mig för jag har ju vägningsdag på måndagar men jag tänkte att ja ville se om de hänt nått sen i måndags. Och visst fan hade de gjort de. 1,1 kilo har de försvunnit. Och det betyder att ja gått ner totalt 10kg nu!!!! fan va stolt jag är. känner mig bra på nått sätt.
Nu är de bara å fortsätta å satsa först på -15kg och sen vidare till -20kg.
Jag ska va snygg t sommaren. Jag vägrar se ut sådär som ja gjorde i somras igen. kände mig som en strandad val.
I år ska ja känna att ja kämpat och verkligen gjort mig fin.

Så idag skulle jag å hannes unna oss varsinn mobil för å fira våra -20kg tillsammans. Men tyvärr just dom mobilerna vi ville ha var slut precis överallt. Men vi får beställa dom över nätet så vi får som la efter helgen antar jag. Lite surt man vill ju ha den direkt å börja plippa på:-)

Men va fan jag har gått ner 10kg så jag är rätt glad ändå faktiskt:-)




Jag är sletnast i världen. Fy. Känner mig ...

spm_a0501 (MMS)

Jag är sletnast i världen. Fy. Känner mig inte fager kan ja säga. Och sen fuskvägde ja mig förut. Hade fan inte gått ner ett jävla skit sen i måndags. Det känns skit. Jag som har så jätte mycke kvar å gå ner så tycker ja att kilona borde försvinna lättare. Men tydligen ska jag ha kvar dom. Blir så ledsen. Och känner mig ju inte piggare och snyggare för de vill ja lova. Ska lägga mig i sängen och dra täcket över huvudet. Blir så ledsen.


Idag var det sista dagen för Vilgot på sni...

sp_a0104 (MMS)

Idag var det sista dagen för Vilgot på snickargården så på måndag börjar inskolningen på torpet. Samma dagis som Thelma går på. Men en annan avdelning. Vilgot är så inne på att han ska börja på loppan så ja hoppas de går bra. Ska bli skönt att ha dom på samma ställe. Det har varit ett himla springande till de olika dagisen. Så Vilgot hade med glass idag å bjöd sina kompisar på. Tyckte han var mysigt. Annars rullar livet på, julen städade ja bort idag. Gi rullar väl på. Men är i en svacka. Ingen motivation. Känner mig bara fet igen. Känns som ja gått upp jätte mycke. I måndags hade ja gått ner 2hg. Det kändes skit. Har tappat sugen mycke pga de tror ja. Men hoppas ja kommer igen. Nu ska ja sova. Klockan är verkligen för mycke. Lr ja kanske ska läsa lite först:-) natti vänner!


RSS 2.0