Hoppas ja vinner:-)

Jag är med i utlottningen av massa presenter från by Zara, Lundmyr, Babysimbutiken, Rabdido, Lovely mama, Rätt start, Bambino och MAM på Patricias blogg www.patriciaaxelsson.se Delta gärna du med!!!


Bröllop.

Ja jag är bjuden på bröllop. Men kan ju inte va på plats. Sitter framför tvn å följer de:-)
Okej jag kanske inte fått nån inbjudan i brevlådan men jag är väldigt bjuden iallafall:-)
Ja jag är störd. Men ja tycker de är så kul. Spännande å se kläder och se hur kära dom är Victoria och hennes Daniel. Tycker verkligen de syns att dom är så förälskade och verkligen älskar varann.
Så underbart å se.
Jag är så nyfiken på va hon ska ha för klänning.


Önskar dom all lycka.


Vilgots dagis.

Ja idag har vi varit där och kollat. Visst det är väl trevligt men allt blir bara så fel.
Jag vill ha Vilgot på samma dagis som Thelma.
Blir så ledsen på allt.
Vi gick runt å kikade och sen fick vi ett kort som de stod inskolningdatum på. 20 SEPTEMBER hallå lr.
Blev verkligen lessen. Jag kommer alltså inte få ett öre förens i okt.
För ja får inga pengar från akassan pga av att jag inte har nån dagisplats. Och ja kan ju typ inte ta nått jobb för att ja inte har nån dagisplats till vilgot.
Allt känns pannkaka. Och troligen så kommer ja inte få plats på Thelmas dagis förens typ nästa sommar. Fy allt känns skit.
De platserna som var ledigt på torpet där thelma går är tillsatta av andra syskon. Men hallå kan dom inte titta lite på vem som har lätt att ta sig till 2 dagis på morgonen. Okej det är inte långt till nått av dagisen hemifrån men mellan dom båda så är det en bit. Och jag har liksom inget körkort.Det är väl en sak dom dagarna hannes är hemma å kan köra dom. Och det går la an på sommaren när ja typ kan cykla med barnen men på vintern då. Det kommer ta 3 år att komma till dagis. Och så kommer dom gå olika tider å sen kommer inte vilgot få frukost på sitt dagis men det får Thelma. Alllt bara kör ihop sig.
Jag var så ledsen här förut när ja pratade med mamma. Vet inte va ja ska ta mig till.
låter kanske som en skitgrej och att ja ska va glad att jag fått en dagisplats men det är inte roligt när de inte känns bra. Bara för att de är såhär nu så känns inte Vilgots dagis alls bra. Trivdes inte alls. Bara för att allt blivit så fel. Vill bara skrypa igenom jorden.



            
Nä nu ska ja sova en stund här på soffan och lugna mig lite innan ja ska väcka Vilgot och hämta Thelma på dagis.

Kram från en ledsen sara.


Det 37de världskriget har just utspelat si...

spm_a0473 (MMS)

Det 37de världskriget har just utspelat sig här hemma hos oss. Mellan 2 parter, nämligen Thelma och Vilgot. Suck. Blir så trött. Dom håller på hela tiden och retas och sloss och puttas och dummar sig. Det är rätt krävande. Men nu har jag medlat fred får se hur länge den varar. Nu sitter dom i varsinn soffa och kollar på en film. För samma soffa går inte för då blir de uppror igen.


Då var min dag över. Varit en väldigt bra ...

spm_a0465 (MMS)

Då var min dag över. Varit en väldigt bra födelsedag. Frukost på sängen med paket och sen kalas med familjen. Och fler paket. Det har dessutom varit underbart väder. Jag har allt fått lite färg. Ska försöka jobba lite mer på brännan imorgon om det är fint väder. Det är även unga mammor imorgon. Vi ska till stora lekplatsen och ha med fika. Det blir nog mysigt. Kram på er. Kortet är på halsbandet som jag fick på mordag av mina älsklingar.


RSS 2.0