Fredag idag tror ja allt

Shit har aldrig koll på va de är för dag.. inte lätt när man inte har kontakt med omvärlden:-)

Gårdagen .. kan ta sig nån stans.. mådde så dåligt så ja visste inte vart ja skulle ta vägen.. Hoppas inte nån sån dag kommer mer.. dagen bestod av gråt svordommar å skrik. jag var riktigt dålig igår.. fy å urk.

Idag har de varti mycke bättre..
Sob rätt länge .. min kära sambo är så snäll å tar å går upp med thelma på morgonen.. å ja å vilgot sover vidare. Vakna av att mamma ringde å erbjöd sig att vara lite barnvakt t thelma.. hon tänkte att vi skulle behöva kolla kläder t hannes t bröllopet vi ska på.. å hon tänkte att om de blir fint väder nästa vecka så kommer ju inte han va sugen på å kolla kläder alls utan bara grejja här hemma.. hon har så rätt så min lilla mamma.
men skulle höra mä hannes först så ja skulle återkomma om hon skulle va barnvakt.
Vid 3 typ så betsämde vi oss för att vi skulle åka t skövde. så mamma kom hit å tog hand om thelimsen.. de va ute i regnet å så fikade de åt lite å så.

Medan vi åkte t skövde. Så skönt va de. bara vi.. klart vilgot va ju mä men han är så lung å redig så han märks knappt.
Vi drog t dressman kollade å fick hjälp.. inte lätt å hitta kostym till en jätte:-)hehe
Fanns mycke men ingen som passade.. lr jo en kavaj passa på armarna men var för vid å så. å de hade inte den smalare modellen inne.. typiskt. så hon ringde t dressman på maxi för å höra om de hade den.. men nej då.. å sen ringde hon t mariestad å dom hade den. Så de var så snälla å hängde undan den.. så imöra så ska vi dra t mariestad å inköpa kostym t lille hannes.
Han kommer bli så grann så..

När vi kollar klart på dressman så kollade vi i lite andra affärer. å sen åt vi på macdonalds. Rätt gott faktiskt.. å vilgot åt också.. inte hamburgare asså.. utan booboismjölk:)
Då kom tanken.. de finns verkligen folk som stör sig på att man sitter å ammar.. fattar inte hur man tänker då.. men behöver la fan inte kolla då.. Såg ingen som trörde sig på de idag men finns liksom folk som anmäler de typ. helt sjukt. aja hur som helst.

Vi åkte t kvantum å handlade lite. sen åkte vi hem å då åkte mamma hem.

Thelma kom isäng sent.. hon har börjat strejka ilite. men hon har inte vaknat massa nu efter hon lagt sig som hon gjort de senaste nätterna.. väldigt jobbigt.

Och jag har varit sååååå jälva duktig.. bakade bröd nu ikväll + att ja gjorde nöttoppar lr va de heter.. mumisgt va de iallafall! Stolt över mig själv kan ja säga!

Aja det var no allt för idag.
Nu åkte hannes iväg å skulle va fylletaxi.. köra hem fyllekajan daniel:-)

/pöss å gonatt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0