Storhandling.

Idag har hela familjen Enedahl/Andersson varit å storhandlat på maxi. Kollade snabbt in va de va för nya affärer som öppnat men de va knökat mä folk så vi gick de de gamla en sväng istället. Jag och Thelma gick inte en sväng på lindex medan hannes satt utanför å matade Vilgot.
Vi köpte att par mjukisbyxor t Thelmisen. Hon behövde de. Skönt å ha några å mysa runt i , hon har mest jeans. Det blev ett par byxor i äkta "sarafärger och kvalite" Det var ett par byxor i velour:-) brun och turkosrandiga.. mumisgt mumsigt.
Så fina. Märket fem myror är fler än fyra elefanter.
Ja hade rabatt. 30% på en vara och 10% på resten av köpet men ja fick inte titta mer varken för Thelma lr hannes så ja fick nöja mig med de byxorna till henne. hade velat kolla på nått t mig själv men men.
Sen traskade vi in på maxi och började vår storhandling.
Mycke saker blev de.. Och dyrt också. 2000 fattigare kom vi ut från maxi typ. Shit va mat är dyrt men då handlade vi mycke. Vi tog en av de nya mastodontstora vagnarna så vi fick plats med allt:-)
Vi köpte en dammsugare.. Tror den är bajs tyvärr. Och Thelma blev livrädd när vi testade den här hemma sen. Inge vidare bra köp.. Attans.
Aja åter till maxihandligen. Det var tur att de hade olika provsmakningar å sånt för Thelma var måttligt road där inne. Det tog ju en stund om man säger så. Jag tycker dessutom att det är rätt mysigt att handla länge så:) å på maxi finns de så mycke. Köpte 2 julklappar också:-)*stolt*
Kan ju inte släppa ner Thelma på golvet heller .. hon fick gå lite men inte möe för då hade hon rivit hela affären.
Å sen fanns inte Thelmas blöjor där å sen fanns inte Thelmas vällig i storpack.. suck känner man då men men.
Sen när vi löst ut oss från affären så hörde vi att de började tjuta å ha sig å nån röst som sa nått.. först reagerade jag bara på att affärerna stängde fast klockan bara var 6.. men jodå då va de brandlarmet som gick ojjojo. De ni.
Rösten ropade ut att alla skulle gå. och de gjorde vi.. men vi gick bara ut och runt för vi hade bilen i källaren. Så vi packade in i bilen fast de tjöt som attans där nere typ. Men troligen va de no inget allvarligt de är ju som sagt en byggarbetsplats hela alltihop så de kunde ju varit va som..
Aja å sen skulle vi komma ut i från parkeringen.. Herregud säger ja bara. Det brann liksom inte på parkeringen men de va många bilar som åkte samtidigt å de va som om alla tappade trafikvettet i samma stund som brandlarmet gick lr nått.. Shit va folk är konstiga. Kör som idioter. Det brann ju liksom inte i röven på dom utan inne på maxi om ens de.
Aja vi  kom ut från parkeringen efter ett tag.. ojoj
Kalabalik på maxi.. de ni!:-)
Sen åkte vi t mode å åt. Hannes blev så sugen på de.
Sen brumma vi hem och plockade upp all mat å så.  Sen så var de dax för Thelma å sova.. Hon vägrade fick lägga henne flera gånger.. men de gick t slut. Tack å lov. Och sen åt Vilgot gröt å sen tillägg och sen sov han också. Och ja å hannes fick lite tid att mya i soffan. Skönt.
Och nu ligger vi i sängen. Ja har varit påväg att gå å lägga mig ett tag nu men men nu kom ja iallafall i säng.
Men sen kom ja på att ja skulle skriva lite ok.
Hannes verkar redan ha somnat här brevid mig. Han har inga insomningsproblem direkt. Lyxigt värre.

Nä nu gott folk ska Sara sova.
Pöss å gonatt!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0